Schietspel Herselt 2 juni 2013 enige toelichting over de afgelasting.

31 05 2013
Beste Hoofdman, Koning, gildebroeders,
op de vraag van enkele collega’s Hoofdmannen ‘of  jullie de reden mochten weten waarom het schietspel niet op afgesproken datum kan doorgaan’, wil ik graag op in gaan:
de hoofdreden dat het schietspel niet kan doorgaan op vooropgestelde datum is dat het terrein na de hevige regenval van de afgelopen weken niet toegankelijk meer is. Zelfs na een droge periode zoals we gehad hebben de afgelopen dagen, kwam er geen beterschap op de situatie. Het probleem is dat dit een recent aangelegd grasplein is bovenop een aangestampte – aangevoerde kleilaag welke zeer slecht het water doorlaat. Zo stond er vorige week vrijdag ongeveer 5 cm water op bepaalde plaatsen en kom het terrein afgelopen weekend ook al niet worden gebruikt.
Een tweede reden die ook niet onbelangrijk is, was dat het materiaal dat wij besteld hadden via de uitleen dienst van het VTC De MIxx (vooral tafels en stoelen) door een programmafout dubbel geboekt was, dit vernam ik maandag morgen per e-mail.
Een ander terrein zoeken plus bijkomend materiaal was echt niet haalbaar op één week tijd.
Alles was in orde om het schietspel te kunnen laten doorgaan, we hadden al veel geïnvesteerd en toen dat… niet echt leuk. Daarom hebben we de beslissing genomen om het schietspel uit te stellen naar een andere datum.
Ondertussen zitten we niet stil en zijn we op zoek naar een ander “droog” terrein, deze onderhandelingen zijn maandag gestart, volgende week zitten we aan tafel met al onze sponsors en tegen het einde van volgende week hebben we meer dan waarschijnlijk een datum en plaats.
Mag ik ook vragen dat jullie al de ingeschreven schutters van jullie gilde contacteren en hun mededelen dat het schietspel opgeschoven wordt naar een latere datum. Dit om te vermijden dat er aanstaande zondag er zich schutters aanmelden voor het schietspel.
rekenend op jullie begrip voor deze voor ons moeilijke situatie,
met gildebroederlijk groeten,
Frans Verstrepen
Hoofdman Sint-Jorisgilde Herselt

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: