Gilde nieuws voor 2012

20 12 2011

Beste Leden ,

Het einde van het jaar 2011 nadert stilaan , de schietingen in onze eigen gilde zijn ook bijna voorbij  en zo maken we ons op voor een nieuw jaar 2012 , een jaar waarin weer heel wat  activiteiten plaats vinden .

Zaterdag 21 januari  vind het jaarlijkse teerfeest plaats  om 18 uur in de kleine zaal van ons lokaal ,inschrijven kan tot 15 januari  bij Bart of Ludo een all-in breugel menu  is voorzien.

Vanaf  januari op donderdag avond hervatten de trainingen in onze schietstand , u kan er terecht vanaf 19 uur.

 

 

 

 

De schietingen van Midden en Zuiderkempen vangen aan  in Merksem  op 4 en 5 Februari  in tegenstelling tot voorgaande jaren beginnen we dus niet op eigen terrein , we  sluiten wel de schietingen  af op 22 en 23 september in Meerhout , de wedstrijden van Lille gaan door in Olen en Tongerlo

 

 

 

 

 

 

 

 

 17 mei ( hemelvaartdag ) een belangrijke datum voor onze gilde , op deze dag  vind het koningsschieten plaats , alle gilde leden worden dan verwacht , houd deze datum dus zeker vrij.

Begin juli is er de bbq met  vissen  en fietsen  en word het eerste deel  van de gilde activiteiten af gesloten , over al deze gebeurtenissen volgt er later nog meer info via onze website , dus zeker te volgen . Tot dan en een  plezant en aangenaam jaar gewenst


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: